kwaliteit-gegarandeerdOnze PowerPull en HiForce super vismagneten hebben een kwaliteitsgarantie!

De kwaliteit van de PowerPull en HiForce super vismagneten en het bijbehorende touw is bij ons een centraal aandachtspunt en daarom:

  • kunt u er 100% zeker van zijn dat de aangegeven trekkracht, die in de specificaties staan, ook daadwerkelijk wordt behaald (test op een schoon vlak stuk staal van 10mm)
  • weet u zeker dat het bijbehorende touw (onder normale omstandigheden) minimaal 3x de trekkracht van de vismagneet aankan. U wilt uw magneet niet kwijt. U heeft niets aan een touw die de magneet niet kan houden. Een touw met een knoop erin verliest al gauw 50% van zijn maximale trekkracht. Heeft u een magneet van 300 kg en een touw met een maximale houdkracht 400 kg? Met een knoop in dit touw is de kans groot dat u uw magneet kwijt raakt!

De PowerPull 200 (trekkracht 200kg), PowerPull 300 (trekkracht van ruim 300kg) en de PowerPull 500 (trekkracht van ruim 500kg) zijn tijdens een krachttest te zien op YouTube.

Krachttest PowerPull 200

trekkracht-powerpull-200

 

Krachttest PowerPull 300

Krachttest PowerPull 500

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog eventuele vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen: info@fortikacompany.nl

Meer informatie over een PowerPull of HiForce super vismagneet of één van onze super vismagneet bestellen? Klik hier magneetvissen