UPDATE: Oproep TV programma AVRO-TROS

UPDATE: SAMENWERKING AVRO-TROS GEANNULEERD!!!

Beste mensen

Eerder hebben wij jullie middels onderstaand bericht kennis laten maken met het nieuwe TV programma dat door de AVRO-TROS in de maak is. Een TV programma dat kinderen van de bank weg moest halen. Wij vonden dit een goed initiatief, tevens leek het ons goed onze hobby positief in beeld te brengen. Deze hobby komt zo nu en dan helaas wel eens negatief in de publicatie komt.

Ons was gevraagd of wij hen in contact konden brengen met een paar fanatieke zoekers die bijzondere vondsten gedaan hadden in Nederland. Mensen die graag een praatje maakten over hun mooie hobby.

Van diverse bronnen (dank hiervoor!) hebben wij vernomen dat dit TV programma (buiten ons om!) ook van plan was om met zoekers midden in de nacht op pad te gaan naar plekken waar een duidelijk een zoekverbod is ingesteld.
Dit schoot bij ons in het verkeerde keelgat. Wij hebben deze programmamakers nadrukkelijk gevraagd een andere hobby te zoeken voor hun programma.

Om de pret niet te bederven hebben wij onder eigen beheer een ander initiatief bedacht waar wij op kort termijn op terug komen.

Een zeer goed, gezond en vondstenrijk 2016 toegewenst!

team Fortika Company detection systems

_______________________________________________________________
Het oorspronkelijk (inmiddels geannuleerde) bericht:

 

Beste mensen,

Wij zijn deze week benaderd door mensen van de Nederlandse TV omroep AVRO-TROS. Zij zijn bezig met het opnemen van een nieuw TV programma. Voor een aflevering in dit programma hebben zij ons om hulp gevraagd.
Wij zijn met spoed op zoek naar fanatieke en serieuze metaaldetectoristen die graag positieve verhalen over de hobby willen vertellen. Zij willen graag een keer met deze persoon/personen mee op pad.

Zijn er hier mensen die (in het verleden) mooie en bijzondere vondsten hebben gedaan en daar wat over kunnen vertellen? Zijn er mensen die het leuk vinden een keer met een cameraploeg op pad willen?

INSCHRIJVING NIET MOGELIJK, SAMENWERKING MET TROS-AVRO GEANNULEERD