Over Fortika Company

Fortika Company is een bedrijf dat zich bezig houdt met verkoop van bodemradar systemen en is leverancier van de bekende POWERPULL strong magnets. Fortika Company is een vooruitstrevend bedrijf, dat altijd de beste producten van top kwaliteit tegen een gunstig tarief levert.

 

Tevredenheid klant staat voorop

Voor ons staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We proberen aan de hand van informatie die we van geinteresseerden en onze bestaande klanten krijgen een zo’n goed mogelijk advies te geven over de detectiesystemen die voor hen het meest geschikt zou kunnen zijn.

Mensen die klant worden, hebben dan ook een detector waar ze plezier mee zullen hebben. Deze tevredenheid geeft ons voldoening. Bestaande klanten blijven daarom ook onze klanten.

 

Gespecialiseerd in bodemradarsystemen en diepzoekers

Wij zijn gespecialiseerd in bodemradar systemen en diepzoekers. Wij zijn officieel importeur van Makro Detector systemen zoals de JeoHunter 3D bodemradar. Wij adviseren, verkopen en onderhouden bodemradarsystemen. Zie ook www.JeoHunter.nl of www.JeoHunter.de

 

Leverancier POWERPULL

Wij zijn leverancier van de populaire POWERPULL strong magnets. Deze super magneten beschikken over een trekkracht van 100 tot en met 1200 kg (2x 600)!

 

Inruil en hulp bij verkoop

Naast de verkoop van bodemradar systemen bieden wij ook een inruilservice: u kunt uw bodemradar, diepzoeker of metaaldetector bij ons inruilen.

 

De naam Fortika

Fortika betekend in het Esperanto (Latijns): ‘Sterk’, ‘Stevig’, ‘Robuust’ en dat is nu juist wat u van ons bedrijf en onze producten kunt verwachten!

 

Vragen, contact?

Heeft u vragen, wilt u met ons in contact komen, heeft u behoefte aan advies, een keer persoonlijk een uitleg en/of demonstratie? Neem dan contact met ons op: info@fortikacompany.nl

Website Fortika Company: www.fortikacompany.nl