Over Fortika Company

Fortika Company detection systems is een bedrijf dat zich bezig houdt met verkoop van metaaldetectoren, bodemradarsystemen, vismagneten en alle denkbare accessoires. Fortika Company is een vooruitstrevend bedrijf, dat altijd de beste producten van top kwaliteit tegen een gunstig tarief levert.

 

Tevredenheid klant staat voorop

Voor ons staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We proberen aan de hand van informatie die we van geinteresseerden en onze bestaande klanten krijgen een zo’n goed mogelijk advies te geven over de detectiesystemen die voor hen het meest geschikt zou kunnen zijn.

Mensen die klant worden, hebben dan ook een detector waar ze plezier mee zullen hebben. Deze tevredenheid geeft ons voldoening. Bestaande klanten blijven daarom ook onze klanten.

 

 

Officieel dealer

Fortika Company detection systems is officieel dealer van de topmerken C.ScopeFisherMakro, NoktaXPWhite’s, , en  metaaldetectoren. Zo staat u altijd garant voor uitstekende (after)service, begeleiding, advies, snelle levering en reparatie- en onderhoudsmogelijkheden.

cscope-metaaldetector-3fisher-metaaldetector-3makro-metaaldetector-3nokta-metaaldetector-3xp-metaaldetector-3whites-metaaldetector-3

 

Gespecialiseerd in bodemradarsystemen en diepzoekers

Naast metaaldetectoren is Fortika Company detection systems gespecialiseerd in bodemradarsystemen en diepzoekers. Wij zijn officieel importeur van Makro Detector systemen zoals de JeoHunter 3D bodemradar. Wij adviseren, verkopen en onderhouden bodemradarsystemen. Zie ook www.JeoHunter.nl of www.JeoHunter.de

 

Importeur NEL-Coils

Fortika Company detection systems is tevens importeur van de NEL-Coils zoekschotels. Deze zoekschotels zijn voor bijna elke denkbare metaaldetector beschikbaar. Ze geven een betere stabiliteit en tevens 30 tot 50% meer diepgang vergeleken met de standaard zoekschotel die bij de metaaldetector wordt meegeleverd. Zie ook: www.NEL-Coils.eu

Exclusief importeur NEL-Coils

 

Leverancier PowerPull supermagneten

Wij zijn leverancier van de populaire PowerPull Neodymium supermagneten. Deze supermagneten beschiken over een trekkracht van 130 tot en met 600 kg!

 

Inruil en hulp bij verkoop

Naast de verkoop bieden wij ook een inruilservice. Naast deze service bieden wij onze klanten ook kosteloos hulp bij de verkoop van bestaande detectoren door mensen met elkaar in contact te laten komen.
Juist dit laatste, de contacten tussen ons en de klanten onderling (met dezelfde hobby, interesse en/of vakgebied) maakt het verschil.

 

De naam Fortika

Fortika betekend in het Esperanto (Latijns): ‘Sterk’, ‘Stevig’, ‘Robuust’ en dat is nu juist wat u van ons bedrijf en onze producten kunt verwachten!

 

Vragen, contact?

Heeft u vragen, wilt u met ons in contact komen, heeft u behoefte aan advies, een keer persoonlijk een uitleg en/of demonstratie? Neem dan contact met ons op: info@FortikaCompany.nl

Website Fortika Company detection systems: www.FortikaCompany.nl